Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 156 фаровете светят кофти

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

според мен проблема е в рефлектора!
    просто няма от какво друго/ако стъклото е чисто/
    дори и ксенон да сложиш ако проблема е от рефлектора нама да има ефект(ще се вижда по добре но няма да си е БАШ) свали и огледай и аз също те предупреждавам за рефлекторите,защото имаше един колега дето после си търсеше нови
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Едно приателче имаше проблем с рефлекторите. Изшкури ги целите и ги даде в Лясковец във военния завод за нанасяне на ново покритие. Станаха като нови. И разликата беше потресаваща. С обикновени крушки фара светна така както и като нов не е светел може би. Мисля и аз да я направя тази операция това лято.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Имам е дин вапрос.Със спреи хром на космолак неможе ли да се боядисат рефлекторите или няма да има никакав смисал?Ако някои е пробвал да каже.Аз поне ще сам му много благодарен.

Comment

Не става колега със спрей - неможе да се получи необходимия блясък. Така само ще си доскапеш рефлекторите
          Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
          Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
          Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
          Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
            колега, ксенона е добро решение, но преди това ти препоръчвам да опиташ да полираш фаровете.често помага. помътняват и рефлекторите , но за да ги почистиш трябва да свалиш "стъклото" (поне аз не виждам друг начин). ако са ти матирани стъклата и помътнели рефлекторите каквото и да сложиш все тая.

ако слагаш ксенон прочети добре и си вземи такъв с крушки които са във фокуса на фара.

пъсъ: ако рефлекторите ти са се скапали, пиши ми, ще ти подаря два.(ляв и десен естественно)
            А с какво да полирам фаровете?
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

така си и мислех!!!Нямаше да е истина ако рефлекторите се оправчха със спреи за 10 лева!!!!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
                А с какво да полирам фаровете?
                с полир паста. имаше някъде тема по въпроса. търкаш на ръка или с машина за полиране. ако ползваш нещо друро трябва да е с бавни обороти. внимавай и с материала. да няма твърди части в него- най добре е дунапрен според мен.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Тия мръсни фарове.За стъклата имам лек ще ги сложа в съдомиалната и ще светнат.Ами тия рефлектори кво да ги правя.Някои знае ли каде да отида за ново покритие.Преди в завод светлина в Ст.Загора са ги правели ама сега е хотел.

Comment

http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php
                    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 19:17.
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

МЕРСИ МНОГО Значи има някакав шанс да светнат и моите фарове.Още един път БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                        МЕРСИ МНОГО Значи има някакав шанс да светнат и моите фарове.Още един път БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА
                        Линка го намери teodor80.
                        Благодарности за него
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

ОК и за Тео набора благодарности.

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                            Тия мръсни фарове.За стъклата имам лек ще ги сложа в съдомиалната и ще светнат.Ами тия рефлектори кво да ги правя.Някои знае ли каде да отида за ново покритие.Преди в завод светлина в Ст.Загора са ги правели ама сега е хотел.
                            според мен не пробвай в миялната. "стъклата" са пластмасови и не се знае как ще реагират на препарата. Освен това ефектът ще е че ще ги измиеш перфектно от мръсотии и мазнини, но ще ги матираш доълнителна, тъй като в препаратите освен активни вещества има и абразив. знаеш добре че не всички съдове се слагат в миялна машина. Погледни внимателно някоя чиния която си мил в миялна и ще видиш как повърхността и е матирана .
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

В съдомиялната съм слагал едни прозрачни купи за салата и те светят като нови.Няма да има проблем защото сам пробвал.Един приятел ми даде неговите стъкла на пежото и греинаха като нови те също бяха пластмасови.Перат се на по ниски градуси с едни таблетки 7 в 1 на калгонит и става.

Comment

Кажете някой купувал ли е от фаровете, който продава колегата stefanta, до колкото разбрах са ДЕПО и незнам като качество какви са, а цената за GTA е много добра, та въпроса ми е следният някой виждал ли е, сбъслквал ли се е с тоя проблем, дали си заслужават или да си търся оригинални? Моля Ви за съвет.
                                Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL и т.н. Безплатна доставка на масло и филтри!!!
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78329
                                http://autokazakov.bg и http://facebook.com/autokazakov

Comment

Working...
                                X